background

Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefs

Foto's voor Mamaliefs Webshop.

30 juli 2014


Voor haar nieuwe website met handgemaakte kleding voor meisjes wilde Mamaliefs Sfeerfoto's. Zoals ze het zelf mooi beschrijft, "tikje eigenwijs maar altijd retro sjiek en met oog voor detail".

Voor de shoot gingen we naar Decennia Design in Tilburg, deze locatie maakte het wel super compleet! Ergens in mei werd op deze locatie de kleding binnen gebracht, huppelden er 4 meisjes binnen en kapte de kapster prachtige vlechten en staarten in hun haar. Morgan, een lieve fashion stylist was een fijne helpende hand. En Renata had alles onder controle! Ze had een goed draaiboek gemaakt maar voelde precies aan als het niet haalbaar was met de meiden. Het was een pittige middag, maar ik heb genoten. Er zijn veel foto's gemaakt, zelfs voor de feestmaand december heeft Mamaliefs nog een paar lekkere sfeervolle foto's op voorraad.


Moeders en kinderen maken zich klaar voor de fotoshoot.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsProductfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsTwee meisjes in retro jurk fluisteren elkaar wat in.Twee meisjes poseren in retro jurkjes bij Decennia Design in Tilburg.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsMeisje föhnt haren van ander meisje in retro kleding.Meisje krijgt krulspeld in.Twee meisjes verkleden zich om in Sinterklaas kleding.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsMeisje doet bal in Kerstboom.4 meisjes in retro jurkjes zingen bij de kerstboom.3 meisjes in jurken hebben lol op de bank.Bedrijfsfoto voor webshop.Sfeerfoto voor webshop.Productfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefsProductfotografie Tilburg | Jurkjes | MamaLiefs
88

Foto's voor Mamaliefs Webshop.'s adresjes

Vintage en retro meubelen:   Decenniadesign

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Fotoshoot coverband in Helvoirt

Fotoshoot coverband in Helvoirt

Coverband Feisty Fenix wilde graag foto's van hun optreden bij HelvoirThuis in Helvoirt. Dat klonk als een leuke opdracht want wie werkt er niet graag met goede muziek? En zo vielen wij om 22:00 een goed gevulde zaal binnen met een gezellig publiek.....
lees verder →
Kopfoto Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!....
lees verder →
Kopfoto Bedrijfsfotografie Raamsdonksveer

Bedrijfsfotografie Raamsdonksveer

Weet je wat zo leuk is van bedrijfsfotografie? Als fotograaf kom je dan bij verschillende bedrijven binnen en stap je een beetje in een andere wereld. Een wereld die meestal helemaal nog niet bekend was. En dat gevoel kregen wij ook bij Lipica, een fabriek waar ze op ambachtelijke wijze rijlaarzen op maat maken.....
lees verder →