background

Concertfotograaf in Den-bosch | P79

Friends Of Rock 2016

18 december 2016


Ook dit jaar zijn wij door de organisatie van Friends Of Rock gevraagd het optreden in P79 in Den-Bosch te gefotografeerd! Een optreden met stevige muziek en veel toffe expressies. Deze expressies moeten wij wel vaak laten gaan omdat het licht ook goed moet staan op dat moment. Een hele uitdaging, omdat het licht letterlijk en figuurlijk soms onverwachte wendingen neemt :-) Timen, timen en nog eens timen; welkom in de wereld van concertfotografie!

Niet dat wij nu professionals zijn op het gebied van concertfotografie. Integendeel, wij hebben ons verdiept in bruiloften en portretten. Maar zo nu en dan is het erg leerzaam om eens een andere richting van de fotografie te verkennen. Wij hebben ons dus prima vermaakt tussen al die hardrockers in P79, ondanks dat hardrock en metal niet echt op onze dagelijkse playlist staan. Maar ook in de muziek is het te gek om eens een andere richting mee te maken.


Concertfoto van zanger die luchtgitaar speeltConcertfoto van gitarist met zanger.Drummer op het podiumConcertfoto van gitaristConcertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Closeup van vingers die een bas bespelen.Silhouette van bassist op podium Concertfotograaf in Den-bosch | P79Bandlid met gitaar zingt.Drummer op het podium tijdens concert.Bassiste op padiumConcertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79Concertfotograaf in Den-bosch | P79
254

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Fotoshoot coverband in Helvoirt

Fotoshoot coverband in Helvoirt

Coverband Feisty Fenix wilde graag foto's van hun optreden bij HelvoirThuis in Helvoirt. Dat klonk als een leuke opdracht want wie werkt er niet graag met goede muziek? En zo vielen wij om 22:00 een goed gevulde zaal binnen met een gezellig publiek.....
lees verder →
Kopfoto Bedrijfsfotografie Raamsdonksveer

Bedrijfsfotografie Raamsdonksveer

Weet je wat zo leuk is van bedrijfsfotografie? Als fotograaf kom je dan bij verschillende bedrijven binnen en stap je een beetje in een andere wereld. Een wereld die meestal helemaal nog niet bekend was. En dat gevoel kregen wij ook bij Lipica, een fabriek waar ze op ambachtelijke wijze rijlaarzen op maat maken.....
lees verder →
Kopfoto Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!....
lees verder →