Productfotografie sushi | Menukaart sushi

Scroll naar beneden

Menukaart voor sushi take away

14 december 2017

Een menukaart vol heerlijke kleurrijke Japanse hapjes was de wens van Uchef, een sushi take-away uit Vlijmen. En het bleef niet bij alleen de menukaart zelf; ze hebben de gefotografeerde hapjes ook heel groot aan de muur hangen zodat mensen makkelijk kunnen aanwijzen wat ze graag willen bestellen. Een echte 'eye-catcher'!

Voor deze opdracht hadden we onze mobiele studio meegenomen zodat we ter plekke de foto's konden maken, vers uit de keuken! Daarnaast hebben we ook sfeerbeelden gemaakt voor aan de gevel zodat deze kleurrijke take-away je hongerig maakt. Een smakelijke opdracht!
Maki kani met zwarte achtergrond.
Productfoto van Temaki mix
Productfoto van Maki yaki sake
Foto voor op menukaart van Sashimi maguro & sake
Sojabonen in zwart kommetje
Productfotografie sushi | Menukaart sushi
Productfoto van wolkgerecht op zwart bord
Productfotografie sushi | Menukaart sushi
Sushi wordt met eetstokjes van plankje opgepakt
Productfoto van verschillende sushi op een wit bortje
Productfoto van Nigiri maguro
Productfotografie sushi | Menukaart sushi
Sushi met zwarte achtergrond
Foto voor op menukaart van Uramaki california tobiko
Nigiri sake abocado met saus
358

Menukaart voor sushi take away's adresjes:

Opdrachtgever:
Uchef in Vlijmen

Bekijk ook eens onze andere blogjes

6 verschillende foto's van basisschool kinderen met een andere uitdrukking.

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Al meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creëren.....
lees verder →
Bedrijfsfoto van pand DB Line in Kaatsheuvel

Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame

Een site krijgt veel meer aandacht door frisse en professionele foto's! Dit ondervindt Vugts Reclame ook en nam daarom contact met ons op. Voor deze bedrijfsfotografie zijn we 12 keer op pad gegaan in Brabant omdat er verschilde projecten gefotografeerd moesten worden.....
lees verder →
Kopfoto Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!....
lees verder →