Productfotografie sushi | Menukaart sushi

Scroll naar beneden

Menukaart voor sushi take away

14 december 2017

Een menukaart vol heerlijke kleurrijke Japanse hapjes was de wens van Uchef, een sushi take-away uit Vlijmen. En het bleef niet bij alleen de menukaart zelf; ze hebben de gefotografeerde hapjes ook heel groot aan de muur hangen zodat mensen makkelijk kunnen aanwijzen wat ze graag willen bestellen. Een echte 'eye-catcher'!

Voor deze opdracht hadden we onze mobiele studio meegenomen zodat we ter plekke de foto's konden maken, vers uit de keuken! Daarnaast hebben we ook sfeerbeelden gemaakt voor aan de gevel zodat deze kleurrijke take-away je hongerig maakt. Een smakelijke opdracht!
Maki kani met zwarte achtergrond.
Productfoto van Temaki mix
Productfoto van Maki yaki sake
Foto voor op menukaart van Sashimi maguro & sake
Sojabonen in zwart kommetje
Productfotografie sushi | Menukaart sushi
Productfoto van wolkgerecht op zwart bord
Productfotografie sushi | Menukaart sushi
Sushi wordt met eetstokjes van plankje opgepakt
Productfoto van verschillende sushi op een wit bortje
Productfoto van Nigiri maguro
Productfotografie sushi | Menukaart sushi
Sushi met zwarte achtergrond
Foto voor op menukaart van Uramaki california tobiko
Nigiri sake abocado met saus
358

Menukaart voor sushi take away's adresjes:

Opdrachtgever:
Uchef in Vlijmen

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Concertfotografie bij Friends of Rock

Concertfotografie bij Friends of Rock

Na een jaar afwezigheid was het weer zover: Het jaarlijkse rockfestijn in hartje Den Bosch bij P79; Friends of Rock editie 9! Zeven gelegenheidsbands hadden zich gevormd om 7 uur lang te tent op stelten te zetten met te gekke rocknummers. Er was heel veel hardrock, metal, enkele meezingers en een flinke dosis 'grunt'. Niet helemaal onze muzieksmaak (er draaien nu Queen, Phil Collins en Ed Sheeran over onze radio), maar er zaten wel nummers tussen die wij konden meezingen ;-)....
lees verder →
Kopfoto Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!....
lees verder →
Nieky Holzken bokst met man in gymzaal De Kreek in Kerkdriel

Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Deze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel waar de deelnemers al snel binnen druppelden.....
lees verder →