Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Scroll naar beneden

Clinic Nieky Holzken

31 januari 2018

Deze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel waar de deelnemers al snel binnen druppelden.

Het was een leuke gemixte groep die zich klaar maakte voor deze clinic voor elk niveau. Fans die het liever vanaf de 'sideline' wilden bekijken konden plaats nemen op de tribune. Nieky wist ze na binnenkomst meteen aan het werk te zetten met een warming-up waarna er groepjes gemaakt werden. De oefeningen werden duidelijk voor gedaan en daarna werd er vol concentratie gewerkt. Nieky zag van een afstand al wie er aan de techniek moest werken en hielp de juiste techniek toe te passen. En de oefeningen werden steeds pittiger en de concentratie ook. Iedereen deed super goed mee en het was onderling erg gezellig. Regelmatig vroeg hij of er nog vragen waren maar die kwamen pas na zware buikspieroefeningen en push-ups. No mercy tijdens deze oefeningen! Nadat de vragen beantwoord waren kon iedereen in de kantine met Nieky Holzken op de foto en natuurlijk werden er handtekening weggegeven. Volgens mij hebben alle deelnemers een hele leuke middag gehad. Ikzelf ook, het is wel iets anders dan bruidsfotografie maar ook hier gaat het om de momenten pakken!
Jongeren maken zich klaar voor een clinc kickboksen
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Nieky Holzken geeft clinic in gymzaal De Kreek in Kerkdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Groepsfoto met Nieky Holzken in gymzaal De Kreek in Kerkdriel
343

Clinic Nieky Holzken's adresjes:

Organisatie:
Team Kickboxing Kerkdriel
Gegeven door:
Nieky Holzken

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Bedrijfsfoto van pand DB Line in Kaatsheuvel

Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame

Een site krijgt veel meer aandacht door frisse en professionele foto's! Dit ondervindt Vugts Reclame ook en nam daarom contact met ons op. Voor deze bedrijfsfotografie zijn we 12 keer op pad gegaan in Brabant omdat er verschilde projecten gefotografeerd moesten worden.....
lees verder →
Verschillende sushi op plankje met eetstokjes er naast.

Productfotografie sushi | Menukaart sushi

Een menukaart vol heerlijke kleurrijke Japanse hapjes was de wens van Uchef, een sushi take-away uit Vlijmen. En het bleef niet bij alleen de menukaart zelf; ze hebben de gefotografeerde hapjes ook heel groot aan de muur hangen zodat mensen makkelijk kunnen aanwijzen wat ze graag willen bestellen. Een echte 'eye-catcher'!....
lees verder →
6 verschillende foto's van basisschool kinderen met een andere uitdrukking.

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Al meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creëren.....
lees verder →