Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Scroll naar beneden

Clinic Nieky Holzken

31 januari 2018

Deze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel waar de deelnemers al snel binnen druppelden.

Het was een leuke gemixte groep die zich klaar maakte voor deze clinic voor elk niveau. Fans die het liever vanaf de 'sideline' wilden bekijken konden plaats nemen op de tribune. Nieky wist ze na binnenkomst meteen aan het werk te zetten met een warming-up waarna er groepjes gemaakt werden. De oefeningen werden duidelijk voor gedaan en daarna werd er vol concentratie gewerkt. Nieky zag van een afstand al wie er aan de techniek moest werken en hielp de juiste techniek toe te passen. En de oefeningen werden steeds pittiger en de concentratie ook. Iedereen deed super goed mee en het was onderling erg gezellig. Regelmatig vroeg hij of er nog vragen waren maar die kwamen pas na zware buikspieroefeningen en push-ups. No mercy tijdens deze oefeningen! Nadat de vragen beantwoord waren kon iedereen in de kantine met Nieky Holzken op de foto en natuurlijk werden er handtekening weggegeven. Volgens mij hebben alle deelnemers een hele leuke middag gehad. Ikzelf ook, het is wel iets anders dan bruidsfotografie maar ook hier gaat het om de momenten pakken!
Jongeren maken zich klaar voor een clinc kickboksen
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Nieky Holzken geeft clinic in gymzaal De Kreek in Kerkdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel
Groepsfoto met Nieky Holzken in gymzaal De Kreek in Kerkdriel
343

Clinic Nieky Holzken's adresjes:

Organisatie:
Team Kickboxing Kerkdriel
Gegeven door:
Nieky Holzken

Bekijk ook eens onze andere blogjes

6 verschillende foto's van basisschool kinderen met een andere uitdrukking.

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Al meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creëren.....
lees verder →
Kopfoto Fotograaf bij Vugts reclame in Vlijmen

Fotograaf bij Vugts reclame in Vlijmen

Vugts Reclame uit Vlijmen wil hun site vernieuwen en daar horen natuurlijk foto's bij die laten zien wat voor werk ze allemaal doen. Daarnaast moest ook de sfeer van het bedrijf naar voren komen, want die is erg gezellig en persoonlijk naar hun klanten toe. Ook wij waren er 4 jaar geleden voor gevallen en hebben daar ondertussen al 3 auto's laten bestickeren met ons logo ;-)....
lees verder →
Kopfoto Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!....
lees verder →