Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Scroll naar beneden

Voor Uitgever Delubas

03 februari 2018

Al meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creëren.

Sommige foto's waren voor een kaft maar er zijn ook kleurrijke flyers gemaakt met uitleg over de leermethode die naar basisscholen zijn gestuurd. We hebben ook samen gewerkt met CITO voor het boek Interactief voorlezen; een mooie handleiding voor leidsters van kinderdagverblijven en docenten.
Jongen met oranje haren en bril bij met een lichtblauwe achtergrond
Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas
Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas
Jongen uit groep 4 kijkt op vanuit zijn werkboek
Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas
Jongen uit groep 3 werkt in zijn werkboek
Kleuter blaast verf door een rietje op zijn tekening
Blonde en donkere jongen lezen samen in een kleuterklas een boek.
Donkermeisje in een stoel leest het boek van Kikker voor aan knuffel.
Leidster doet voorbereidend werk aan tafel in haar groep.
Leidster op een kinderdagverblijf leest een boek met een kleuter
Een meisje en jongen lezen samen een boek op de bank van het kinderdagverblijf
Jongen uit groep 6 werkt in de klas in zijn werkboek.
Leeraar en leerling werken samen in een werkboek in de klas.
Jongen werkt zelfstandig in zijn werkboek.
Meisje uit groep 7 krijgt uitleg over haar werkboek door haar juf.
359

Voor Uitgever Delubas's adresjes:

Opdrachtgever:
Educatieve Uitgeverij Delubas in Drunen

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!....
lees verder →
Bedrijfsfoto van pand DB Line in Kaatsheuvel

Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame

Een site krijgt veel meer aandacht door frisse en professionele foto's! Dit ondervindt Vugts Reclame ook en nam daarom contact met ons op. Voor deze bedrijfsfotografie zijn we 12 keer op pad gegaan in Brabant omdat er verschilde projecten gefotografeerd moesten worden.....
lees verder →
Nieky Holzken bokst met man in gymzaal De Kreek in Kerkdriel

Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Deze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel waar de deelnemers al snel binnen druppelden.....
lees verder →