Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame

Scroll naar beneden

Voor Vugts Reclame

12 april 2018

Een site krijgt veel meer aandacht door frisse en professionele foto's! Dit ondervindt Vugts Reclame ook en nam daarom contact met ons op. Voor deze bedrijfsfotografie zijn we 12 keer op pad gegaan in Brabant omdat er verschilde projecten gefotografeerd moesten worden.

Vugts Reclame uit Vlijmen verzorgt onder andere autobelettering, gevelreclame, bedrijfskleding en bewegwijzering. Hier zitten een aantal pronkstukken tussen die ze graag op de site wilden plaatsen. Een leuke opdracht omdat we verschillende bedrijven bezochten die allemaal een eigen stijl en uitstraling hebben. De ene keer hadden we 10 verschillende wagens voor op de foto en de andere keer fotolijsten, behang en muurstickers. Zo breed is het werk dat Vugts levert en dat staat nu te pronken op hun site!
Rug van man met bedrijfslogo op kleding van De Bossche Tapijtschuur in DenBosch
Auto met De Bossche Tapijtschuur belettering voor hun pand in Den Bosch
Rug van man met bedrijfslogo op kleding van De Bossche Tapijtschuur in DenBosch
Muur belettering binnen bij BD Line in Kaatsheuvel
Sticker op glazen deur bij BD Line in Kaatsheuvel
Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame
 Audi die volledig gewrapt is in een antraciet, metallic matte folie.
Auto die helemaal gewrapt is in een antraciet, metallic matte folie.
Bewegwijzering bij Gebr. van Aarle in Schijndel
Muursticker op kantoor van Klictet in Waalwijk
Behang in het pand van Klictet in Waalwijk
Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame
Canvasdoeken met omlijsting op het kantoor van Aurum Brothers in Nieuwkuijk
Canvasdoeken met omlijsting ruimte van Aurum Brothers in Nieuwkuijk
Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame
Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame
Grote hal van buiten met grote platen van Van Der Valk Shipyard
Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame
Bus met belettering van Beekmans Heftrucks in Vlijmen.
Verschillende wagen met belettering voor het pand van Beekmans Heftrucks in Vlijmen.
357

Voor Vugts Reclame's adresjes:

Opdrachtgever:
Vugts Reclame in Vlijmen

Bekijk ook eens onze andere blogjes

6 verschillende foto's van basisschool kinderen met een andere uitdrukking.

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Al meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creëren.....
lees verder →
Nieky Holzken bokst met man in gymzaal De Kreek in Kerkdriel

Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Deze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel waar de deelnemers al snel binnen druppelden.....
lees verder →
Kopfoto Kickboks clinic Remy Bonjasky

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!....
lees verder →