background

Kickboks clinic Remy Bonjasky

Team Kickboxing Kerdriel

05 januari 2019


Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!

Er werd gesprongen, gezwaaid, opgedrukt en gestretcht. Gezichten werden roder maar niemand liet zich kennen. Toen iedereen goed was opgewarmd werden de bokshandschoenen aangetrokken en zocht iedereen een evenredige partner op. Er werden instructies gegeven en daarmee ging iedereen aan de slag. Ondertussen werden de groepjes goed in de gaten gehouden want als er aanpassingen nodig waren werd er duidelijk aangegeven hoe je het beste kon kickboksen en hoe je jezelf het beste kon verdedigen.

De tip die hij ook meerdere keren gaf was: "blijf bewegen". Mij werd het weer duidelijk waarom deze sport zo moeilijk te fotograferen is. De bewegingen zijn erg snel en gezichten vaak bedekt met een handschoen. Als fotograaf wil je de juiste actie op de foto zetten en het liefst met gezicht. Het was weer een leuke uitdaging om te fotograferen en meer te leren over het kickboksen want ondertussen luister ik ook een beetje mee. Toon, je had deze leerzame kickboks clinic goed georganiseerd!


Kickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy BonjaskyKickboks clinic Remy Bonjasky
437

Team Kickboxing Kerdriel's adresjes

Organisatie:   Team Kickboxing Kerkdriel
Remy Bonjasky:   Bonjasky Academy in Almere

Bekijk ook eens onze andere blogjesKopfoto Concertfotografie bij Friends of Rock

Concertfotografie bij Friends of Rock

Na een jaar afwezigheid was het weer zover: Het jaarlijkse rockfestijn in hartje Den Bosch bij P79; Friends of Rock editie 9! Zeven gelegenheidsbands hadden zich gevormd om 7 uur lang te tent op stelten te zetten met te gekke rocknummers. Er was heel veel hardrock, metal, enkele meezingers en een flinke dosis 'grunt'. Niet helemaal onze muzieksmaak (er draaien nu Queen, Phil Collins en Ed Sheeran over onze radio), maar er zaten wel nummers tussen die wij konden meezingen ;-)....
lees verder →
Kopfoto Fotoshoot coverband in Helvoirt

Fotoshoot coverband in Helvoirt

Coverband Feisty Fenix wilde graag foto's van hun optreden bij HelvoirThuis in Helvoirt. Dat klonk als een leuke opdracht want wie werkt er niet graag met goede muziek? En zo vielen wij om 22:00 een goed gevulde zaal binnen met een gezellig publiek.....
lees verder →
Kopfoto Bedrijfsfotografie Raamsdonksveer

Bedrijfsfotografie Raamsdonksveer

Weet je wat zo leuk is van bedrijfsfotografie? Als fotograaf kom je dan bij verschillende bedrijven binnen en stap je een beetje in een andere wereld. Een wereld die meestal helemaal nog niet bekend was. En dat gevoel kregen wij ook bij Lipica, een fabriek waar ze op ambachtelijke wijze rijlaarzen op maat maken.....
lees verder →