Kickboks clinic Remy Bonjasky

Scroll naar beneden

Team Kickboxing Kerdriel

05 januari 2019

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!

Er werd gesprongen, gezwaaid, opgedrukt en gestretcht. Gezichten werden roder maar niemand liet zich kennen. Toen iedereen goed was opgewarmd werden de bokshandschoenen aangetrokken en zocht iedereen een evenredige partner op. Er werden instructies gegeven en daarmee ging iedereen aan de slag. Ondertussen werden de groepjes goed in de gaten gehouden want als er aanpassingen nodig waren werd er duidelijk aangegeven hoe je het beste kon kickboksen en hoe je jezelf het beste kon verdedigen.

De tip die hij ook meerdere keren gaf was: "blijf bewegen". Mij werd het weer duidelijk waarom deze sport zo moeilijk te fotograferen is. De bewegingen zijn erg snel en gezichten vaak bedekt met een handschoen. Als fotograaf wil je de juiste actie op de foto zetten en het liefst met gezicht. Het was weer een leuke uitdaging om te fotograferen en meer te leren over het kickboksen want ondertussen luister ik ook een beetje mee. Toon, je had deze leerzame kickboks clinic goed georganiseerd!
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
437

Team Kickboxing Kerdriel's adresjes:

Organisatie:
Team Kickboxing Kerkdriel
Remy Bonjasky:
Bonjasky Academy in Almere

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Kopfoto Fotograaf bij Vugts reclame in Vlijmen

Fotograaf bij Vugts reclame in Vlijmen

Vugts Reclame uit Vlijmen wil hun site vernieuwen en daar horen natuurlijk foto's bij die laten zien wat voor werk ze allemaal doen. Daarnaast moest ook de sfeer van het bedrijf naar voren komen, want die is erg gezellig en persoonlijk naar hun klanten toe. Ook wij waren er 4 jaar geleden voor gevallen en hebben daar ondertussen al 3 auto's laten bestickeren met ons logo ;-)....
lees verder →
6 verschillende foto's van basisschool kinderen met een andere uitdrukking.

Bedrijfsfotograaf Brabant | Uitgever Delubas

Al meerdere keren en voor verschillende educatieve boeken hebben wij foto's gemaakt voor uitgeverij Delubas in Drunen. Omdat de boeken met leermethodes voor de basisschool zijn is er ook geregeld in een klas gefotografeerd. Hierbij moest er tijdens de les foto's gemaakt worden om een zo natuurlijk mogelijke sfeer te creëren.....
lees verder →
Verschillende sushi op plankje met eetstokjes er naast.

Productfotografie sushi | Menukaart sushi

Een menukaart vol heerlijke kleurrijke Japanse hapjes was de wens van Uchef, een sushi take-away uit Vlijmen. En het bleef niet bij alleen de menukaart zelf; ze hebben de gefotografeerde hapjes ook heel groot aan de muur hangen zodat mensen makkelijk kunnen aanwijzen wat ze graag willen bestellen. Een echte 'eye-catcher'!....
lees verder →