Kickboks clinic Remy Bonjasky

Scroll naar beneden

Team Kickboxing Kerdriel

05 januari 2019

Net als vorig jaar was er weer een kickboks clinic bij de Kreek georganiseerd door Team Kickboxing Kerdriel. Vorig jaar was het Nieky Holzken en deze keer werd hij gegeven door Remy Bonjasky. Nadat de deelnemers naar de kickboks demonstratie van Tayfun Ozcan hadden gekeken werd het tijd voor de warming-up met Remy!

Er werd gesprongen, gezwaaid, opgedrukt en gestretcht. Gezichten werden roder maar niemand liet zich kennen. Toen iedereen goed was opgewarmd werden de bokshandschoenen aangetrokken en zocht iedereen een evenredige partner op. Er werden instructies gegeven en daarmee ging iedereen aan de slag. Ondertussen werden de groepjes goed in de gaten gehouden want als er aanpassingen nodig waren werd er duidelijk aangegeven hoe je het beste kon kickboksen en hoe je jezelf het beste kon verdedigen.

De tip die hij ook meerdere keren gaf was: "blijf bewegen". Mij werd het weer duidelijk waarom deze sport zo moeilijk te fotograferen is. De bewegingen zijn erg snel en gezichten vaak bedekt met een handschoen. Als fotograaf wil je de juiste actie op de foto zetten en het liefst met gezicht. Het was weer een leuke uitdaging om te fotograferen en meer te leren over het kickboksen want ondertussen luister ik ook een beetje mee. Toon, je had deze leerzame kickboks clinic goed georganiseerd!
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
Kickboks clinic Remy Bonjasky
437

Team Kickboxing Kerdriel's adresjes:

Organisatie:
Team Kickboxing Kerkdriel
Remy Bonjasky:
Bonjasky Academy in Almere

Bekijk ook eens onze andere blogjes

Verschillende sushi op plankje met eetstokjes er naast.

Productfotografie sushi | Menukaart sushi

Een menukaart vol heerlijke kleurrijke Japanse hapjes was de wens van Uchef, een sushi take-away uit Vlijmen. En het bleef niet bij alleen de menukaart zelf; ze hebben de gefotografeerde hapjes ook heel groot aan de muur hangen zodat mensen makkelijk kunnen aanwijzen wat ze graag willen bestellen. Een echte 'eye-catcher'!....
lees verder →
Nieky Holzken bokst met man in gymzaal De Kreek in Kerkdriel

Clinic Kickboxing | Nieky Holzken | Kerdriel

Deze keer totaal iets anders! Het fotograferen van een clinic die gegeven werd door de vijfvoudig wereldkampioen kickboksen, Nieky Holzken. Een opdracht die ik (Hiske) overgenomen had van Aniek Verschuur Fotografie die de griep goed te pakken had. Deze last minute opdracht bracht mij naar Kerkdriel waar de deelnemers al snel binnen druppelden.....
lees verder →
Bedrijfsfoto van pand DB Line in Kaatsheuvel

Bedrijfsfotografie Waalwijk | Vugts Reclame

Een site krijgt veel meer aandacht door frisse en professionele foto's! Dit ondervindt Vugts Reclame ook en nam daarom contact met ons op. Voor deze bedrijfsfotografie zijn we 12 keer op pad gegaan in Brabant omdat er verschilde projecten gefotografeerd moesten worden.....
lees verder →